Over Jenny

Je zoekt iets kleurrijks, iets anders voor aan de muur, maar je vindt het niet echt. Gelukkig ben je nu op de goede plek! Ik houd al jaren ontzettend van tekenen. Mijn werk is vaak een combinatie van schilderen en tekenen. Ook werk ik graag met acrylmarkers. Papier of canvas, ik houd van de afwisseling. Net als tekenen met alcoholmarkers op papier. Of porseleinverf- en stiften op tegeltjes en bordjes. Zolang er maar kleur is, liefst zoveel en fel mogelijk. Eén van de weinige plekken waar ik van zoveel kleuren houd: in de kunst.


 

Liefde voor creativiteit

Al meer dan 20 jaar creëer ik met ontzettend veel plezier betaalbare, kleurrijke kunstwerken. Ooit had ik de droom om daar mijn brood mee te verdienen, maar belandde voor de klas. Eenmaal voor de klas ben ik in de avonden meer tekenlessen gaan volgen op de academie in Maastricht. Toen die vaste baan voor de klas er kwam, is de kunstzinnige droom even op een lager pitje komen te staan. Tot nu!

Ik werk nog steeds met veel plezier voor de klas. Waar ik kan, steek ik de kinderen aan met mijn liefde voor creativiteit, kleur en fantasiefiguren. Het blijft fascinerend dat je uit het niets iets moois kunt maken, om daarmee de wereld een stukje vrolijker te kleuren.

 

Earth without art is just eh...

 


Kleurrijke kunst uit Limburg

Tot voor kort bewaarde ik mijn tekeningen en schilderijen in huis, dat zich steeds verder vulde met stadsgezichten van Maastricht, vrolijke figuurtjes en vogels. Op een gegeven moment begon het te kriebelen. Ik vond het zonde dat al die vrolijkheid daar maar stond. Dus toen was het tijd om ze uit te laten vliegen. Want hoe blij ik zelf ook word van mijn schilderijen en andere werken: ik wórd nog blijer als het bij een liefhebber zoals jij aan de muur hangt!


De wereld een stukje mooier maken

Kleur maakt echt een verschil in een ruimte. Een vrolijk kunstwerk is niet alleen een feest om naar te kijken, het is altijd een leuk onderwerp van gesprek. Iedereen bekijkt kunst op zijn eigen manier. In mijn werken herken je altijd wel iets. Zo ontdek je elke keer weer iets nieuws. Dat betekent weer dat je heel lang plezier hebt van mijn creaties, want ze gaan niet gauw vervelen!
Ben je benieuwd wat voor artwork ik nog meer maak? Bekijk dan hier mijn werk of stuur me een berichtje, ik vertel je er graag meer over!