Dit doe ik

Geen enkel werk dat ik maak is hetzelfde, al hebben ze wel één ding gemeen: kleur! Dat maakt het schilderen en tekenen zo leuk: de wereld kleur geven en daarmee een stukje vrolijker maken. Dat doe ik vanuit Eijsden, vlak bij Maastricht in het mooie Limburg. Mijn inspiratie komt overal vandaan. Ik heb een voorliefde voor vogels en gekke figuurtjes en maak ook graag werken van typisch Maastrichtse plekken zoals de Sint Servaasbrug of het Vrijthof.

Tekeningen en schilderijen

Dat tekenen en schilderen doe ik graag met acryl op papier. Ook werk ik met markers. Wat vervolgens ontstaat is unieke, betaalbare kunst voor vrolijke mensen die geen dertien-in-een-dozijn werk aan de muur willen. Jij wilt iets dat je niet op elke straathoek tegenkomt. Een creatief en kleurrijk werk dat zegt: die durft en doet het lekker anders!

Beschilderde bordjes en tegeltjes

Naast een kleurrijk schilderij of een vrolijke tekening maak ik nog meer. Wat dacht je van een beschilderd bordje of tegeltje, een echte eyecatcher aan de muur! Hang ze in een groepje bij elkaar en creëer zo opvallende, kleurrijke decoratie in je huis! En nog een tip: dit is ook ontzettend leuk als kraamcadeau of om tijdens een bruiloft of verjaardag cadeau te doen, ik maak ze ook in opdracht. Zo geef je echt iets unieks!

Schilderijen en tekeningen op verzoek

Word je blij van mijn stijl en de kleuren, maar zie je op de foto’s geen werk waarvan je denkt: dát is het? Geen probleem! Ik maak met alle liefde en plezier iets moois op maat voor je. We bespreken dan wat je wensen zijn en ik ga aan de slag. Binnen een paar weken hangt jouw kunstwerk te stralen aan de muur!

Cadeau voor bruiloft, geboorte of verjaardag

Ik noemde de bordjes en tegeltjes al als cadeau voor een verjaardag, geboorte of huwelijk. Daarvoor is een mooie tekening of schilderij natuurlijk ook een goed idee. In mijn eigen stijl, met veel kleur, maak ik een persoonlijk cadeau. Samen bespreken we wat je graag wilt, zodat je zeker weten punten scoort met zo’n origineel en met aandacht gemaakt cadeau!

Klaar voor kleur?

Ga je stralen van mijn creaties en wil je iets bestellen? Stuur me dan een berichtje!